традиции праздники именины поздравления листівки

День Михайла – картинки, привітання, листівки з іменинами

Сейчас читают: 511
liza.ua

День святого Михайла ми кожного року відзначаємо 21 листопада. Привітайте знайомих Михайлів з днем ​​їх ангела! А ми підготували для вас найкрасивіші і зворушливі поздоровлення.Цікаво, що це імя дуже поширене, тому у Михайликів більше 20 днів на рік  іменини, а саме:У народі день вшанування архангела Михайла називають Михайловим днем, а правильна назва цього важливого церковного свята звучить так — Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних.

Цього дня ми вшановуємо всіх ангелів, Божих вісників. Вони іменуються так, тому що через них Господь нерідко передає людям Свою Волю.

Архистратига Михаїла церква вшановує як ватажка небесного воїнства, захисника православної віри і головного борця проти нечистих сил.Слово архангел походить від грецького виразу «найбільший посланник Божий».

Слово «арх» означає — «перший» або «найбільший», а «ангел» — «посланник Бога».Ім’я Михайло означає «подібний Богу». Таким чином, архангел Михайло — це «найбільший посланник, подібний до Бога».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA