Мексика Україна Італія кабачки рецепти жінки що приготувати натхнення Мексика Україна Італія

7 смачних і незвичайних рецептів страв з кабачків з усього світу

Сейчас читают: 619
womo.ua

Кабачки — універсальний овоч, який знаходить своє місце в кухнях різних народів світу. Від простих літніх салатів до складних страв високої кухні, кабачки радують своєю ніжною текстурою та приємним смаком.

У цій статті ми зібрали найкращі рецепти кабачків з усього світу, щоб ви могли насолодитися багатогранністю цього чудового овочу. Цікаві факти: Кабачки походять з Центральної та Південної Америки, де їх використали ще за часів ацтеків та майя.

В Європу вони потрапили завдяки іспанським конкістадорам у XVI столітті. В Італії кабачки називають «цукіні», а у Франції — «куржет».

Назва «цукіні» походить від італійського слова «zucchina», що означає «маленький гарбуз». В багатьох країнах світу існують фестивалі, присвячені кабачкам, де проводяться конкурси на найважчий кабачок, кулінарні змагання та дегустації страв. Користь кабачків: Кабачки багаті на вітаміни С і А, які є потужними антиоксидантами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA