Нью-Йорк місто Лондон місто Париж місто Рим українські бренди українські дизайнери Нью-Йорк місто Лондон місто Париж місто Рим

Вишиванка від Караванської вразила дипломатичну еліту з усього світу у Римі: деталі

Сейчас читают: 122
womo.ua

У Римі на віллі Tre Madonne відбулася презентація нового мистецького проєкту «Птахи співають і у час війни: Vyshyvanka Couture Третього тисячоліття від Оксани Караванської».

При організації та сприянні Посольства України при Святому Престолі і Суверенного Мальтійського ордену та Посольства Бельгії при Святому Престолі за підтримки Благодійного Фонду Козицького відбувся вишуканий вечір високої української моди та синергії мистецтв, який зібрав дипломатичну еліту з усього світу.

Неординарна мистецька подія з України, презентована дипломатичному корпусу, стала посланням іноземному глядачеві про вічне і красиве, про українські духовність і естетику, що протистоять війні і допоможуть Україні здобути Перемогу.

Проєкт є важливою складовою культурної дипломатії та промоції української культури у світі. Читайте також: Український бренд Шипелик презентував літню колекцію одягу, яка врятує від спеки: фото Караванська — єдиний дизайнер в Україні, що вже понад десять років створює колекції Haute Couture та здійснює культурну дипломатію України на найвищому рівні по всьому світу: Нью-Йорк, Чикаго, Лондон, Париж, Санліс, Давос та багато інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA