коктейль рецепти напої коктейлі

Мохіто: топ-5 оригінальних рецептів літнього напою на основі рому

Сейчас читают: 438
womo.ua

Мохіто — ідеальний напій для тих теплих літніх днів на пляжі, коли все, що вам потрібно, — це надзвичайно освіжаючий коктейль!

Щоб приготувати оригінальний мохіто з різними смаками ми підготували добірку рецептів з таких інгредієнтів: маракуї, огірків, манго і перцю халапеньйо, чорниці та мармеладу. Читайте також: Як приготувати найпопулярніший коктейль літа Апероль Спрітц Рецепт мохіто з маракуї Поєднання рому та свіжої м’яти в коктейлі важко перевершити, але додавання маракуї в цей мохіто справді оживляє його. Інгредієнти: 2 маракуї листя м’яти 2 столові ложки світло-коричневого цукру 65 мл білого рому газованої води Ложкою вийміть м’якоть маракуї та розподіліть між 2 високими склянками з листям м’яти, цукром і ромом.

Використовуйте ручку дерев’яної ложки, щоб перемішати (розім’яти) інгредієнти разом, вивільнивши їхній смак. Покладіть жменю колотого льоду в кожну склянку і долийте газованої води, щоб завершити приготування мохіто. Читайте також: Найсмачніші літні напої з полуницею: рецепти коктейлів для дорослих Рецепт огіркового мохіто Огірок надає цьому класичному кубинському мохіто прохолодний і освіжаючий відтінок.

Ідеально підходить для літніх вечірок, ви можете зробити це заздалегідь і просто додати лід і воду перед подачею. Інгредієнти: 4 лайма 40 г цукру 1 огірок кубики льоду 35 мл білого рому 30 г свіжої м’яти або базиліка 600 мл газованої води Кожен лайм порубати на 6 частин і покласти в глибоку міцну миску або глечик.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA