Корея Україна Японія кулинария рецепти поради огірки вибір редакції Корея Україна Японія

Зі смаком Азії: п’ять цікавих рецептів страв з огірка

Сейчас читают: 822
womo.ua

Сьогодні огірок — це універсальний інгредієнт, який використовується в кухнях усього світу. Його додають до салатів, супів, маринадів, соусів, і звичайно ж, вживають свіжим.

З нього готують освіжаючі напої та навіть морозиво. Завдяки високому вмісту клітковини огірок стимулює роботу кишківника та покращує травлення.

Він також містить ферменти, які сприяють засвоєнню поживних речовин. Не менш важливим є і те, що огірок багатий на вітамін C, який є потужним антиоксидантом.

Високий вміст води в огірку робить його чудовим зволожуючим засобом для шкіри. Він допомагає зменшити зморшки, освітлити пігментні плями та покращити загальний стан шкіри. Огірковий салат «Чаджом» Тайланд  Інгредієнти: 2 огірки 1 червоний чилі 1/2 цибулі 1 зубчик часнику 1 столова ложка лимонного соку 1 чайної ложки цукру 1 чайна ложка рибного соусу 1/2 чайної ложки солі 1/4 чайної ложки чорного перцю 1 столова ложка кінзи Приготування: Натерти огірки на тертці та злегка віджати сік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA