рецепт рецепти прості рецепти кавун десерти

Що приготувати з кавуна: незвичні рецепти страв для гурманів

Сейчас читают: 618
womo.ua

Кавун — культовий літній делікатес, який смакує як просто нарізаним, так і у складі таких страв, як смузі, торт, канапе. Тут ви знайдете 5 рецептів, які прославляють цю барвисту ягоду і допоможуть вам максимально використати її короткий сезон: від смаженого кавуна з лаймом і м’ятним цукром до кавуна в шоколаді з подрібненими фісташками.

В цьому матеріалі ми зібрали найсміливіші рецепти з кавуна для справжніх гурманів. Читайте також: Кавуновий гайд: як обирати та що готувати Рецепти з кавуна: Топ-5 простих страв Рецепт смаженого кавуна з лаймом і м’ятним цукром Ідеальний швидкий літній десерт, який готується всього за 15 хвилин. Інгредієнти: 1 лайм, дрібно натерта цедра, потім лайм, порізаний на дольки, для подачі 4 листочки свіжої м’яти, дуже дрібно натерті 3 1/2 столових ложки золотистої цукрової пудри 1 кг свіжого кавуна Спосіб приготування:  Щоб приготувати лайм і м’ятний цукор, з’єднайте дрібно натерту цедру лайма з дрібно подрібненою м’ятою в маленькій мисці та додайте 2 1/2 столові ложки цукру.

Перемішайте скибочки кавуна зі столовою ложкою цукру, що залишилася, щоб вони злегка покрилися. Переконайтеся, що вугілля вашого барбекю розжарене до білого, без слідів полум’я.

Обсмажуйте по кілька секунд з кожного боку, перевертаючи щипцями. Посипте кавун лаймом і м’ятним цукром і подавайте зі шматочками лайма, очищеного від цедри, для видавлювання. Рецепт кавунового торта Цей кавуновий «торт» із кремом, сумішшю ягід, пластівцями мигдалю та кокосом стане освіжаючим та приємним літнім смаколиком. Інгредієнти: 1 кавун 600 мл вершків 100 г цукрової пудри, просіяної 200 г суміші ягід 50 г підсмаженого мигдалю 50 г сушеного кокоса Спосіб приготування:  Зріжте верх і низ кавуна, щоб вийшло дві рівні поверхні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA