Ярослав Грицак Україна місто Одеса новини вибір редакції ефективність Ярослав Грицак Україна місто Одеса

Що Одеса може дати Україні та світу?

Сейчас читают: 339
womo.ua

Cпільнота Odesa Business Club та команда Odesa Decolonization запрошують 18 липня о 19:00 приєднатися до дискусії «Що Одеса може дати Україні та світу?».

Експерти-дослідники підсумують результати міждисциплінарного дослідження образу Одеси в культурі та свідомості сучасних українців і обговорять подальші кроки, які необхідні для формування ідентичності міста.

Цього разу захід відбудеться в Києві, місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам  та акредитованим медіа на e-mail.  В ході зустрічі планується: підбити підсумки п’яти місяців дослідницької роботи команди проєкту: проаналізувати результати національного соціологічного дослідження уявлень про одеський міф та аналітичного дослідження міського міфу Одеси і його наративів; обговорити особливості ментальної деколонізації на локальному і національному рівнях та виклики, з якими зіткнулась команда проєкту під час його втілення; сфокусуватися на засадничих принципах візії майбутньої Одеси та тому, чим вона може збагатити Україну й світ; окреслити подальші можливі кроки, які допомагали б місту викристалізувати свою ідентичність та сміливість бути собою; визначити формати консолідації зусиль влади, бізнесу та громадськості задля спільного результату.  В дискусії візьмуть участь: Павло Вугельман, заступник Одеського міського голови Ярослав Грицак, історик, публіцист, доктор історичних наук, професор УКУ, почесний професор НаУКМА Оксана Довгополова, докторка філософських наук, професорка кафедри філософії ОНУ імені І.І.

Мечникова, співзасновниця платформи культури пам’яті Минуле / Майбутнє / Мистецтво та співавторка дослідження «Одеський міський міф: наративи, структура, перспективи розвитку», проведеного для Odesa Decolonization Наталія Кривда, докторка

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA