Україна психологія поради кар'єра новини вибір редакції Україна

Другий форум “Освіта Дивосвіту 24” оголосив дати проведення та розширює формат

Сейчас читают: 298
womo.ua

5-6 жовтня у Києві вдруге пройде форум “Освіта Дивосвіту”. Цього року подія масштабується у просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024» й об’єднає два формати — форуму, що розгляне сенси, цілі та можливості освіти майбутнього та необхідність змін  за допомогою провідних експертів — інтелектуалів, освітян, представників громадського й державного секторів — та виставки, що презентує весь спектр можливостей освіти: центри розвитку для дітей, садочки, школи, ліцеї, ВНЗ, освітні курси та сервіси для дітей та дорослих.

Форум проходитиме в Pochayna Event Hall, а виставка — на просторій парковці біля ТЦ “Gorodok Gallery” Просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024», призначений і для освітян — вчителів, викладачів, директорів шкіл, освітніх управлінців, і для батьків — зацікавлених виховати гідну та вільну особистість, і для потенційних учнів будь-якого віку та є єдиною в Україні подією про сенси освіти.

Він  буде цікавим для всіх, хто займається чи цікавиться освітою і кому не байдуже майбутнє України, яке неможливе без змін. Тема цьогорічного форуму: “Свобода власна та спільна в освіті майбутнього”. Протягом двох днів видатні інтелектуали України представлять актуальні ідеї, цілі та перспективи майбутньої освіти.  Цілями Форуму є:  долучитися до сильного ком’юніті особистостей-змінотворців,  дізнатися про практичні кейси виховання особистостей від прогресивних лідерів, поспілкуватись із лідерами думок і побачити майбутнє під новим кутом. “Війна дозволяє нам усвідомити одну страшну закономірність.

Лише коли рушиться старе життя, старі опори, старі уявлення про те, що добре, а що погано, можливо народження нового. Ми можемо стати межею мудрого, вільного життя, де цінністю є саме життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA