Україна рецепти Україна

Що приготувати з горіхів? 5 рецептів на будь-який смак

Сейчас читают: 224
womo.ua

У пятницю, 16 серпня 2024 року, вся Україна буде відзначати по новому стилю третій спас — Горіховий (Хлібний). В цей день однією із традицій являється приготування страв з горіхів та випікання хліба.

Тому ми підготували для вас добірку простих та смачних страв з горіхів, які можна приготувати на Горіховий спас. Від десертів, легких закусок, до соусів та незвичайних поєднань продуктів з горіхами. Читайте також: Спрінгроли: смачні та корисні рецепти з усього світу Страви з горіхів: топ-5 рецептів Брокколі з фісташками, лимоном і оливковою олією Інгредієнти: 375 г брокколі 1½ ст.л оливкової олії плюс 1 ч.л 1 невеликий лимон, очищений від цедри та соку 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний (за бажанням) 30 г дрібно нарізаних фісташкових горіхів Розігрійте сковорідку на сильному вогні до дуже гарячого стану; приблизно 5 хв.

Тим часом наріжте брокколі на суцвіття. Змастіть зрізи брокколі 1 чайною ложкою олії, потім розкладіть суцвіття зрізами вниз на гарячу сковороду в один шар.

Покладіть на брокколі щось важке, щоб притиснути до сковороди, аби краще обсмажити. Жарте брокколі 2-3 хвилини, поки вона добре не обвуглиться, потім за допомогою щипців переверніть суцвіття і знову притисніть вагою, готуйте ще 2 хвилини, поки не обвуглиться з іншого боку і стане м’якою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA