Україна діти війна Херсонщина окупація діти війни діти та війна Україна

Знову вдома! Україна повернула ще 11 дітей з окупованої частини Херсонщини

Сейчас читают: 542
womo.ua

З тимчасово окупованої лівобережної частини Херсонської області евакуювали ще 11 дітей, найменшій дівчинці — лише три роки. Про це повідомили у пресслужбі Херсонської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що неповнолітніх дітей вдалося вивезти на підконтрольну Україні територію. Дев’ятеро дітлахів мають батьків, а ще двоє — позбавлені батьківського піклування. Читайте також: Міністерка закордонних справ Німеччини закликала росію повернути викрадених українських дітей: деталі Загалом від початку 2023 року на підконтрольну Україні територію повернули 112 неповнолітніх мешканців Херсонщини. Читайте також: За цей рік ООН допомогла з прихистком понад 1,5 млн українців: подробиці Над поверненням дітей працювали благодійний фонд Save Ukraine, Офіс уповноваженого з прав людини, Мінреінтеграції, благодійна організація «Українська мережа за права дитини», органи опіки та піклування, служби у справах дітей.

The post Знову вдома! Україна повернула ще 11 дітей з окупованої частини Херсонщини appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA