Україна місто Харків місто Орел люди Нео Україна місто Харків місто Орел

Прем’єра випуску «Як звучить світ… Україна» про довоєнний Харків

Сейчас читают: 303
womo.ua

24 вересня вийшло нове відео «Як звучить світ… Україна» від творчого подружжя продюсерки BADOEVTEAM та відомого українського режисера і ведучого «Орел і Решка», «Вдома краще» й «Крафтові Мандри» Наталії та Євгена Синельникових.

Автори опублікували пілотний випуск музичного шоу, який було відзнято у Харкові за 2 місяці до початку повномасштабного вторгнення.

Місто-герой Харків серед міст, яке найбільше постраждало від широкомасштабного вторгнення росії. Але на момент зйомок це був обласний центр з потужною промисловістю, престижною освітою, адже у ВУЗах Харкова навчалися студенти з усього світу, та андеграундними артпросторами, місто ініціативних та креативних людей, сповнене життя, енергії, планів на майбутнє та мрій.

Ведучий шоу, талановитий композитор Євген Філатов зібрав звуки одних зі знакових місць, щоби поєднати їх в мелодію та передати звучання Харкова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA