Джо Байден Сша Україна місто Конгрес Экономика новини світу Джо Байден Сша Україна місто Конгрес

Пенні Пріцкер стала новою спецпредставницею США з питань економічного відновлення України

Сейчас читают: 878
womo.ua

Президент США Джо Байден призначив колишню міністерку торгівлі США (2013–2017) Пенні Пріцкер спеціальною представницею США з питань економічного відновлення України.

Про це повідомляється на сайті Білого дому США. Зазначається, що Пенні Пріцкер працюватиме з українським урядом, міжнародними партнерами, зокрема через координаційну платформу G7, міжнародними фінансовими інституціями й приватним сектором, щоб поліпшити відновлення економіки України. Читайте також: Time назвав 100 найвпливовіших людей року: до списку потрапили чотири українки Її робота охоплюватиме мобілізацію державних і приватних інвестицій, формування пріоритетів для донорів, а також поновлення роботи експортних ринків і підприємств, які постраждали від російської агресії.

Також Пріцкер допомагатиме українському уряду проводити реформи для зміцнення економіки. Читайте також: Три українські журналістки стали лауреатками премії Ганса-Йоахіма Фрідріхса Предки Пенні Пріцкер походять з українського села Великі Пріцьки, що на Київщині.

Наприкінці XIX століття вони виїхали до США. У 2015 році Пенні Пріцкер відвідувала Україну, зокрема й село Великі Пріцьки. Читайте також: Ненсі Пелосі візьме участь у виборах до Конгресу США у 2024 році За даними Forbes, сім’я Пріцкер – одна з найбагатших у світі, їм належить мережа готелів Hyatt.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA