Україна Швеція ЗСУ війна жінки Україна Швеція

The War Edition: опублікована онлайн-збірка історій 12 жінок та фотощоденник

Сейчас читают: 440
womo.ua

Українсько-шведський проєкт Re-framing My Body-2 випустив фотощоденники та історії жінок на війні під назвою The War Edition.

Про це йдеться на сторінці проєкту. Читайте також: В Україні запустили проєкт Sluhavka — першу онлайн-радіостанцію українських аудіокниг Для проєкту Re-framing My Body-2: The War Edition військовослужбовиці ЗСУ, медикині, волонтерки й журналістки розповіли, що їх мотивує, що означає бути жінкою чи небінарною людиною на фронті, і як вони дають собі раду з переходом між цивільним і воєнним життям.

Історії 12 героїв/нь зібрані в одну онлайн-публікацію та проілюстровані фотографіями з персональних архівів. Дехто з них на фронті з часів АТО, інші долучилися до боротьби після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Читайте також: В Україні започаткували першу премію у сфері книговидання: подробиці Читайте також: Як прожити неймовірне життя, на яке ви заслуговуєте?

Публікуємо уривок із книги в якій ви точно знайдете відповідь! Re-framing my body – спільний проєкт ГО «Мистецькі мандри» (Україна) іLava-Dansproduktion (Швеція), направлений на протистояння стереотипам про жінок у медіа та культурі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA