Сша Италия Франция Вашингтон Україна Румунія психолог реабилитация Сша Италия Франция Вашингтон Україна Румунія

Ми вчимо родини загиблих жити з пам’яттю про своїх героїв, але і з розумінням того, що життя триває: директорка БО БФ «ТАПС» Юлія Дмитрова про психологічну реабілітацію сімей після втрати за

Сейчас читают: 280
womo.ua

Юлія Дмитрова є волонтерам понад 10 років. Здається, що це не вона обирала цю сферу діяльності, а волонтерство обирало її. Все почалось з допомоги переселенцям з Донецької та Луганської областей та їх новонародженим малюкам у далекому 2014 році.

Тепер допомагає родинам загиблих захисників та захисниць, озброївшись досвідом американських фахівців з фонду TAPS USA, історія якого налічує понад 30 років.

Працюють системно — з усіма членами родини загиблого: дітьми, дружинами, батьками, сестрами та братами. Навіть колишні дружини є у фокусі їх уваги, бо вони виховують дітей героїв.

Чого коштує волонтерам фонду повернення людей, які переживають втрату, до повноцінного життя? Портал Womo.ua розпитав Юлію Дмитрову про найболючіше… Команда БФ «ТАПС» Партнерство з американцями надавало можливість готувати спеціалістів, які допоможуть пережити горе Що передувало відкриттю в Україні фонду підтримки родин, які переживають втрату українських військовослужбовців за форматом TAPS USA?  Вперше ідея у мене виникла у 16-му році, коли я була за обміном досвіду за програмою Держдепа у Сполучених Штатах Америки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA