Україна Статистика насильство домашнє насильство гендерно зумовлене насильство Україна

В Україні від початку року зафіксували 192 тисячі випадків домашнього насильства

Сейчас читают: 843
womo.ua

За 8 місяців 2023 року українські правоохоронці зареєстрували понад 192 тисячі заяв про домашнє насильство. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram. Читайте також: Систематично ґвалтував 13-річну доньку: на Київщині засудили горе-батька За його даними, у 2021 році поліцейські зареєстрували понад 325 тисяч заяв про випадки домашнього насильства.

У 2022-му їх кількість скоротилася до 244 тисяч. Читайте також: На Одещині чоловік взяв у заручники дружину та малолітню доньку: подробиці Він наголосив, що, реалізуючи проєкт «Протидія домашньому насильству, який став частиною концепції МВС «Безпечна країна», поліція робить особливий акцент на запобігання таким проявам.

Фото: МВС «Безпечна країна» Читайте також: На Рівненщині мати втопила двох малолітніх синів: що сталося, коментар поліції та відео Зокрема збільшується кількість спеціалізованих мобільних груп; посилюється контроль за кривдниками; впроваджуються альтернативні інструменти повідомлення про випадки домашнього насильства.

The post В Україні від початку року зафіксували 192 тисячі випадків домашнього насильства appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA