Ярослава Магучіх Україна спорт легка атлетика спортсменки Ярослава Магучіх Україна

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Діамантової ліги-2023 зі стрибків у висоту: фото

Сейчас читают: 644
womo.ua

Українська спортсменка Ярослава Магучіх з рекордом сезону виграла фінал Діамантової ліги-2023 зі стрибків у висоту, що пройшов в американському Юджині.

Українка захистила звання чемпіонки турніру. Про це повідомляє НОК України. Фото: НОК України Читайте також: Третє золото в цьому сезоні: українська каратистка Анжеліка Терлюга здобула чергову перемогу Зазначається, що підкорила цю висоту, встановивши особистий рекорд, і віцечемпіонка Олімпіади-2020 Нікола Оліслагерс з Австралії, але зробила це з третьої спроби, тим часом як українка з другої, що і вирішило долю першого місця.

Фото: НОК України Читайте також: Юлія «Тайра» Паєвська здобула медаль на «Іграх Нескорених»: фото Відзначимо, що 21-річна дніпрянка вдруге поспіль стала переможницею фіналу «Діамантової ліги».

Торік так само з результатом 2.03 вона тріумфувала у Цюриху. The post Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Діамантової ліги-2023 зі стрибків у висоту: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA