Сша Україна ТРЦ Gulliver Сша Україна

«Україна без домашнього насильства»: у київському ТРЦ Gulliver стартує виставка дитячої творчості

Сейчас читают: 193
womo.ua

На виставці представлені картини дітей віком від 10 до 17 років. Учасникам і учасницям пропонували обрати одну з чотирьох тем для своїх картин: «Я проти образи», «Щаслива родина проти зла», «Любов перемагає страх» та «Магія рятує світ від жорстокості».

Найкращі роботи учасників конкурсу представлені в експозиції «Україна без домашнього насильства» на 2-му поверсі  ТРЦ Gulliver у Києві.

Виставка покаже унікальне бачення дітей країни, у якій домашньому насильству немає місця. Організатори привертають увагу до проблеми домашнього насильства та його наслідків, що позначаються на житті багатьох українських сімей, та наголошують на необхідності створення культури безпеки, довіри і турботи.

А також розповідають про якісні й безкоштовні сервіси допомоги постраждалим від домашнього насильства. У межах виставки доступні різні активності, зокрема майстер-класи з малювання та йоги та лекторій з кваліфікованими психологами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA