Україна Мода натхнення вибір редакції Україна

Свобода fashion-вибору

Сейчас читают: 252
womo.ua

За всіма цими жахливими подіями, які трусять нашу країну й світ загалом уже котрий рік поспіль, ми, любі жінки, ледь не пропустили дещо радісне.

Я б навіть не побоялася слова «революційне». Тож вважаю за потрібне терміново це обговорити та хоч трішечки відірватися від поточного апокаліпсиса.

Отже! Фанфари, барабанний дріб. Або навпаки! Ірина Переверзєва, авторка Поки ми з вами, колежанки, прищеплювалися від ковіду, або ж ні; задихалися в масках; часом досі страждаємо від дитячої дистанційки; плетемо маскувальні сітки й донатимо на ЗСУ – трапилося щось дуже приємне!

Світова мода нарешті стала максимально зручною, демократичною, всеїдною і взагалі красивою. Дивлячись на контент модних ресурсів (від перших і найвідоміших будинків моди й до інстаграм-акаунтів ринкових продавців з різноманітних містечок нашої країни), нічого, окрім довгоочікуваного “Нарешті!» я вигукнути не можу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA