Євробачення-2021: відбулась генеральна репетиція Першого півфіналу

Сейчас читают: 487
nedashkivska.com.ua

Вжe зaвтрa, 18 трaвня, в Рoттeрдaмі відбудeться пeрший півфінaл кoнкурсу "Євробачення", в якому виступлять і представники України ребро Go_A.Сьогодні відбулась перша генеральна репетиція Першого півфіналу.

Насчет це повідомляє УНН з посиланням получи Євробачення у Facebook.Перший півфінал "Євробачення" відбудеться 18 травня о 22:00 следовать київським часом.Любо-дорого виступу країн у першому півфіналі:ЛитваСловеніяРосіяШвеціяАвстраліяПівнічна МакедоніяІрландіяКіпрНорвегіяХорватіяБельгіяІзраїльРумуніяСтрана огнейУкраїнаМальтаДругий півфінал відбудеться 20 травня, а фінал — 22 травня.Українці зможуть голосувати в першому півфіналі следовать всіх учасників, крім своєї країни.Нагадаємо, що у понеділок, 10 травня, в Роттердамі пройшла перша репетиція гурту Go_A.В минулому році Євробачення скасували сверх пандемію коронавірусу.

У цьому році держи міжнародний пісенний олимпиада Євробачення-2021 концертний мантапа Ahoy в Роттердамі допустять много-много 3,5 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA