Украина місто Київ місто Odessa місто Харків місто Житомир місто Луцьк модные показы модные образы Украина місто Київ місто Odessa місто Харків місто Житомир місто Луцьк

Що нового відбулось на Odessa Fashion Day

Сейчас читают: 930
liza.ua

З 13 по 16 травня в Одесі відбувся 23-й сезон Odessa Fashion Day. У рамках проекту пройшли покази колекцій 23 дизайнерів з різних міст України.Odessa Fashion Day – це низка культурно-масових заходів, що проходять двічі на рік в Одесі, починаючи з 2010 року.

Проєкт є ініціативою щодо захисту і просування  вітчизняного виробника у сфері моди, зокрема – і під час пандемії, та покликаний оцінити рівень і якість української модної індустрії.

З 2016-го року OFD – офіційний стратегічний партнер Ukrainian Fashion Week.23rd Odessa Fashion Day відбувся під девізом «Nature inside».

Ідея спонукає замислитись над взаємозалежністю природи і людини, над існуванням тієї особливої краси, яка починається з середини кожного з нас і транслюється у навколишній простір.Головними локаціями сезону стали вже знайомі гостям проєкту місця.Свої колекції одягу і взуття для дітей та дорослих продемонстрували дизайнери з різних куточків України та міст сусідніх держав — Кишинів, Київ, Луцьк, Харків, Житомир,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA