Современное искусство куда пойти Искусство музеї

"НЛО" та "БУДДАЛІ": в музеї-майстерні Кавалерідзе відкривається перша виставка скульптури Леонори Янко

Сейчас читают: 231
hochu.ua

З 25 травня у музеї-майстерні ім. І. П. Кавалерідзе відкривається перша виставка скульптури Леонори Янко. Музей представить дві серії робіт авторки: "НЛО" та "БУДДАЛІ".Однойменна серія "НЛО" транслює особливий погляд Леонори Янко на сутність взаємин, сфокусований на чистоті, безпосередності та відкритості.

Сентиментальні та по-доброму дивакуваті герої серії "НЛО" — щиро усміхнені та такі, що не приховують піднесеного настою.Персонажі, створені Леонорою Янко, вірять у світле та справжнє, вони існують у ідеалізованому вимірі простих та вічних цінностей."НЛО — Надто Лагідні Об’єкти" мають на меті встановити контакт із безпосередньою грайливою дитиною всередині кожного дорослого глядача.

Це жарт, та мені подобається використовувати утровано прості форми, виражати суттєве, апелювати зразу до головного, наскільки це можливо, оминаючи умовності та штампи.

Мої вигадані тварини існують у ідеальному світі, де не існує обману, вони зворушливі та відверті, трохи наївні, завжди впевненні у собі та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA