Україна місто Odessa люди мисс украина конкурс красоты Україна місто Odessa

В Одесі відбувся перший відкритий кастинг «Міс Україна — 2021»

Сейчас читают: 471
liza.ua

Вперше в історії національного конкурсу відбувся відкритий кастинг учасниць «Міс Україна — 2021». Масштабний захід проходив у ресторанному комплексі Queen Odessa, спробувати свої сили прийшли понад 200 дівчат.Кастинг проходив у п’ять етапів.

Де профессіольнальне журі оцінювало учасниць не тільки за зовнішніми параметрами, умінням поводитися на сцені, а й уміння дівчат орієнтуватися в ситуаціях і цікаво відповідати на питання.«Міс Україна — збірний образ дівчини, який містить інтелект, красу, талант, високі моральні та духовні цінності, бажання допомагати людям і робити світ кращим», — зазначає глава комітету  конкурсу Вероніка Щіпцова.Оцінювали конкурсанток журі, до складу якого увійшли: директор конкурсу Вероніка Щіпцова, «Міс Україна — 2019» Маргарита Паша, «Міс Україна — 2018» Леоніла Гузь, «Міс Земля — 2017» Діана Мироненко і «Віцеміс Україна — 2019» Валерія Кучеренко.У фіналі кастингу були названі конкурсантки, які пройшли у наступний етап відбору, а також було розіграно безліч

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA