Тоня Матвиенко Арсен Мирзоян Юбилей Шоу-бизнес Тоня Матвиенко Арсен Мирзоян

"Мій перший ювілей": дивіться, як Тоня Матвієнко відсвяткувала 40-річчя на сцені (ФОТО)

Сейчас читают: 186
hochu.ua

Артистка з унікальним тембром голосу, який увібрав у себе весь національний колорит, розділила з родичами, друзями та прихильниками знакові події у своєму творчому та особистому житті.

З нагоди 40-річчя та десятиріччя творчої діяльності Тоня Матвієнко презентувала концерт "Мій перший ювілей".Концерт Матвієнко розпочався з відео "Від 0 до 40" — на екрані були представлені ексклюзивні фото життєвого шляху співачки з її особистого архіву.Далі під акомпанемент музикантів на сцені з’явилися найменші артисти — вихованці творчого об’єднання PARADIZ.

Разом із ними Тоня виконала пісню "Квітка-душа".Мені часто доводилося святкувати свій день народження далеко не день у день.

Тому щиро буду рада привітанням і наприкінці травня. Піднімемо келих "Енергетичний обмін"!—  звернулася співачка до гостей вечора.Приємним сюрпризом для прихильників виконавиці стала поява на сцені зіркових гостей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA