беременность модели Нео

Як піклуватися про себе під час вагітності: власний досвід Анни Андрес

Сейчас читают: 532
vogue.ua

Під час вагітності жінки проходять шлях довжиною в дев’ять місяців, що супроводжується безліччю змін. Тіло, харчування, режим дня, навіть звичний догляд за тілом — усе зазнає трансформацій.

Українська модель Анна Андрес чекає на другу дитину. Вона ділиться власним досвідом, як дбати про себе під час вагітності. Я однозначно не та мама, яка буде говорити, що період вагітності — це найкращий час у моєму житті, період спокою, гармонії з собою та навколишнім світом, а коли дивлюсь у дзеркало, не відчуваю нічого, окрім насолоди та радості.

Будьмо чесні, кожна жінка, що народжувала, знає: виношування дитини — це важко. Часто це поганий сон, нестабільний емоційний стан, фізична втома, болі в спині та безліч інших моментів.

Але водночас це період надзвичайного щастя та всепоглинущої любові. Коли з'являється на світ малюк і ти вперше бачиш його очі, всі випробування здаються дрібницею і забуваються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA