люди Нео

«Робочий бізнес зобов’язаний допомагати армії»: Альона Шевцова про роботу та волонтерство під час війни

Сейчас читают: 720
womo.ua

Альона Шевцова — гендиректорка міжнародної платіжної системи LEO, яка з початком війни почала не тільки відновлювати бізнес до стану довоєнного часу, але й допомагати військовим та переселенцям.

У проєкті “Незламні” Альона розповіла про свої перші думки на момент вторгнення, як їй  майже повністю вдалося повернути бізнес до довоєнних показників та що вона відкрила для себе за 7 місяців війни.  “Перше, про що я подумала, — сім’я і наш колектив” Війна застала мене вдома у Києві десь о 5-тій ранку у безсонну ніч, коли, дивлячись YouTube, я наткнулась на відеозвернення путіна.

Діти вже спали, а чоловік поїхав на терміновий службовий виклик. Хвилювання з’явилося одразу. Кожне слово, сказане російським диктатором у ту ніч, приводило мене у повний шок і водночас до розуміння, що на Україну чекає тяжка війна.

Як тільки промова закінчилася, російські літаки почали бомбардування аеропорту “Бориспіль”, який розташований поруч з нашим домом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA