Сша люди страхи Нео Сша

«Ми маємо залюбити один одного»: Марта Левченко про роботу «Міста Добра» під час війни

Сейчас читают: 454
womo.ua

Засновниця благодійного фону «Я — майбутнє України» Марта Левченко із початком війни розширила діяльність фонду та кризового центру «Місто Добра».

До повномасштабного вторгнення там проживали жінки з дітьми, які постраждали від домашнього насильства. Зараз там ще оселилися сім’ї, які евакуювались з регіонів, де велися бойові дії.

На момент вторгнення у центрі було до 100 людей, тепер — понад 3 тисячі. У проєкті «Незламні»  Марта розповіла, яку допомогу надає центр, як їм вдалося за 4 місяці побудувати ще два корпуси, та що надає їй сили продовжувати свою роботу.  «Нашій країні було потрібне «Місто Добра» Взагалі я займалась бізнесом із чоловіком — кафе, ресторани, рекламний бізнес.

Якось я запропонувала зібрати наших клієнтів та створити щось добре. Так ми створили перший стаціонар, де почали навчати жінок, зокрема випускниць інтернатів, бути гарними мамами, адже в інтернатах їх цьому не вчать.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA