місто Донецьк люди фразы Нео місто Донецьк

Як фотограф Сергій Рістенко з родиною вижив в окупованому селі на Чернігівщини

Сейчас читают: 916
vogue.ua

Український фотограф Сергій Рістенко 21 день разом із сім’єю провів в окупованому селі Новий Биков у Ніжинському районі Чернігівської області.

Тиждень тому йому вдалося врятуватися. Сергій розповів нам свою історію виживання. Увечері напередодні війни я відкрив новини та з усього потоку відфільтрував три: - росіяни припинили пропускати людей з Криму на територію України; - з'явился інформація про колону, що рухається через Донецьк; - чергове медіа говорило, що війна почнеться протягом 24 годин.

Це спрацювало як тригер. Я зіставив факти і зрозумів, що війна занадто близько. Але, звичайно, якщо й почнеться щось, то не по всій Україні.

Я прокинувся о п’ятій ранку і зрозумів, що «жопа», війна всюди. Ми збираємося за 15 хвилин та їдемо до села всією родиною. Однією з головних причин поїздки стало те, що моя донька Елеонора незадовго до цього розтягла зв'язки і не могла пересуватися без милиць, тому бігати у сховище їй було б дуже складно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA