місто Харків Нео місто Харків

"Далі ми самі": Сергій Бабкін присвятив зворушливий трек війні

Сейчас читают: 275
vogue.ua

Українські музиканти продовжують підтримувати бойовий дух народу свою музикою. Так, Сергій Бабкін презентував трек "Далі ми самі" про російсько-українську війну.

Композицію було записано у березні у Дніпрі, куди Бабкін разом з родиною був вимушений евакуюватись з Харкова. Прибуток від видання пісні та монетизації на YouTube буде перераховано Харківській обласній дитячій клінічній лікарні №1. "Не цією піснею я хотів розпочинати свій творчий 2022 рік, – розповідає Сергій Бабкін. – Як і всі ми, українці, не так уявляв свою весну.

Але творчість і мистецтво ніколи не зупиняються, як би боляче не було, як би не було складно. Воно є, воно існує незалежно від обставин.

Воно резонує, плаче та кричить. Все відчуває та все чує". Над піснею працював один з найвідоміших в Україні духових музикантів Сергій Сидоренко та мультиінструменталіст Олександр Шульга.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA