Ольга Фреймут звёзды Танці з зірками шоу Ольга Фреймут

«Я хочу, щоб глядачі побачили мене справжню»: Ольга Фреймут стане учасницею нового сезону «Танців з зірками»

Сейчас читают: 199
cosmo.com.ua

До зіркових учасників четвертого сезону шоу «Танці з зірками» долучилася телеведуча Ольга Фреймут. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, у якому повідомила підписникам, що приймає виклик #танціззіркамиchallengе від актора Арама Арзуманяна та завершує челендж.  «Коли я з кимось знайомлюся, мені кажуть, що в житті «я не така строга та холодна, як на екрані».

У танцях неможливо вдавати з себе того, ким ти не є. Я хочу, щоб глядачі побачили мене такою, якою знають мене мій чоловік та діти.

Справжньою. І байдуже, що мої хореографічні дані скромні. Я давно не була в кадрі. За цей час стала багатодітною мамою, заснувала видавництво, пробувала себе в телевізійних шоу, які, на жаль, не зовсім сподобалися моїм шанувальникам.

Поява в «Танцях» — це можливість по-новому представитися перед моїми глядачами, це своєрідне «зізнання в коханні» їм за всі ці роки підтримки та віри в мене.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA