Anton Belinskiy Vogue Ua Украина місто Київ украинские дизайнеры Нео Anton Belinskiy Vogue Ua Украина місто Київ

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом ANTON BELINSKIY

Сейчас читают: 643
vogue.ua

Vogue UA продовжує знайомити світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у рамках масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase.

Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним із них. Отже, ANTON BELINSKIY. У 2009 році Антон Белінський заснував модний однойменний бренд з бажанням створювати авангардний, але зручний одяг, який підкреслює індивідуальність.

Його речі відрізняються складним кроєм і незвичайним поєднанням фактур. У 2010 році він зробив свою першу повну колекцію та дебютував на Mercedes-Benz Kiev Fashion Week.

Передпоказ колекції Anton Belinskiy весна-літо 2014 було показано на Лондонському тижні моди на Fashion Scout London. У 2014 році він вивів на подіум гостей свого показу, друзів і далеко не професійних моделей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA