Канье Уэст Демна Гвасалия Неделя моды в Париже balenciaga Канье Уэст Демна Гвасалия

В контексті війни: що варто знати про шоу Balenciaga весна-літо 2023

Сейчас читают: 444
vogue.ua

Від Каньє Веста, який відкрив показ, до моделей, які дефілювали по залитому брудом подіумі — розповідаємо, що варто знати про видовищне шоу Balenciaga весна-літо 2023.

На кожному кріслі у гігантському виставковому парку Parc des Exposition de Villepinte, де проходив епічний показ Balenciaga, була записка від Демни: «Це шоу є метафорою пошуку правди та приземленості».

Перш ніж потрапити на своє місце, гостям довелося навшпиньках пройти по затемненому простору, щоб не впасти у багнюку, яка заполонила центр виставкового простору.

Своїм «брудним шоу» Демна демонструє огиду до того, як мода ставить ярлики на людей. Окрім того, після презентації минулого сезону, яка відбулася лише через тиждень після вторгнення росії в Україну, де моделі пробивалися крізь сніжну бурю з «мішками для сміття» в руках як зображення втечі самого Демни від російських окупантів в Абхазії на початку 1990-х років, дизайнеру було важко втриматися від того, щоб не підіймати політичні теми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA