страхи Нео український бренд

Новий початок: український бренд Litkovska показав колекцію в Парижі

Сейчас читают: 688
vogue.ua

Український бренд Litkovska продовжує демонструвати нові колекції у Парижі. Цього разу дизайнерка Лілія Літковська обрала для шоу незвичайну локацію – карусель у саду Тюїльрі, а сама колекція під назвою "Веснянка" стала історією про новий початок.

Назва "Веснянка" – це данина традиційним українським веснянкам, пісням, що зустрічають весну та прославляють життя. В новому сезоні бренд досліджує красу життя та його етапів, розглядаючи дорослішання не лише як частину індивідуального розвитку людини, а і як прогрес культур та націй. "Для LITKOVSKA «Веснянка» — це візуальна оповідь про надії на завтрашній день, страхи та невідворотність вибору.

Натхненна метафорою переходу до нового життя, колекція оспівує безстрашний крок до нового світанку, нової весни, нового світу", – розповідає дизайнерка.

Лілія Літковська бачить Україну невгасимим джерелом натхнення: молода нація, що бореться за свободу, батьківщина дизайнерки ще переживає «весняні» роки, що й стало основою концепції для капсули.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA