Англия Англия

Британський Vogue присвятив нову обкладинку королеві Єлизаветі II

Сейчас читают: 944
vogue.ua

13 жовтня редакція британського Vogue представила обкладинку нового номера, присвяченого королеві Єлизаветі II. Вона виконана в глибокому темно-фіолетовому відтінку, який ще називають royal purple, і на ній лише вказані роки  життя Її Величності.

Жодних фотографій, жодних зайвих виносів чи підписів. Випускати чисті обкладинки – традиція журналу після смерті монархів. У 106-річній історії британського Vogue вони також вшанували смерть короля Георга V у 1936 році та короля Георга VI у 1952 році подібним чином.

Змінювалося лише написання самого логотипу Vogue.  "З давніх часів цей відтінок асоціювався з королівською владою, тому що натуральний фіолетовий барвник історично був одним із найдорожчих.

У XVI столітті Єлизавета I заборонила усім, крім неї, у найближчому колі носити фіолетовий колір. Єлизавета II також вибрала мантію з фіолетового оксамиту для своєї коронації у 1952 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA