Vogue Ua Украина Нео Vogue Ua Украина

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: що треба знати про колаборацію Bevza та IQOS

Сейчас читают: 220
vogue.ua

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase – унікальний для всієї української модної індустрії захід у межах Тижня моди в Парижі, спрямований на популяризацію українських брендів на світовій арені.

Його учасниками стали відразу 18 брендів, а  дизайнерка Світлана Бевза додатково створила унікальний жилет разом із брендом IQOS. "Кожен з нас уже давно звик до ґаджетів, які завжди з нами і які нас об’єднують.

Я дуже хотіла показати, що носити їх весь час із собою може бути зручно й надзвичайно елегантно. Ми всі дуже чекаємо, коли можна буде повернутися до звичного життя, – розповідає дизайнерка Світлана Бевза. – Ідея нашого спільного проєкту з IQOS – повсякдення, таке звичне ще минулої осені й таке жадане зараз.

Ми хотіли зробити не тільки речі, що поєднують цінності двох брендів, а також нинішні часи й час звичного мирного спокою, до якого ми всі прагнемо”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA