Anna October Anton Belinskiy Vita Kin Vogue Ua Пилип Власов Украина Нео Hennessy Anna October Anton Belinskiy Vita Kin Vogue Ua Пилип Власов Украина

В Парижі відбулася Vogue UA Ukrainian Designers Showcase

Сейчас читают: 968
vogue.ua

28 вересня відбулася історична подія для всієї української модної індустрії – у рамках Тижня моди у Парижі команда Vogue UA, у колаборації IQOS та SOLO for diamonds, організувала Vogue UA Ukrainian Designers Showcase та зібрала в одному місці 18 брендів, щоб показати їх головним інсайдерам модного світу.  "Ця безпрецедентна подія дала змогу українським дизайнерам особисто зустрітися з першими особами світової модної індустрії та особисто представити їм свої нові колекції та знакові речі в цей складний час", – розповідає Пилип Власов, головний редактор Vogue UA.

Однією з перших, кому вони могли розповісти про себе та власні бренди, стала головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур.

Учасниками Vogue UA Ukrainian Designers Showcase стали Bevza, KSENIASCHNAIDER, Anna October, FROLOV, BOBKOVA, Masha Popova, LITKOVSKAYA, bettter, Ienki Ienki, PASKAL, POUSTOVIT, Ruslan Baginskiy, Six, TG Botanical, Olenich, GUDU, Anton Belinskiy та Vita Kin. "Світ сьогодні дивиться на Україну та захоплюється мужністю її мешканців.

Ви повинні розуміти, що всі ці колекції були відшиті в Україні, незважаючи на всі складнощі, – звернувся Веня Брикалін, fashion-директор до гостей заходу. – Для нас це найкращий доказ їхньої сили, оптимізму та креативу, які заслуговують на повагу і увагу".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA