правила війна Росії проти України війна в Україні

Виїзд митців за кордон: Міністерство культури назвало обов’язкову вимогу

Сейчас читают: 279
womo.ua

Міністерство культури та інформаційної політики може сприяти у виїзді за кордон митців лише за наявності військово-облікових документів.

Про це йдеться у повідомленні МКІП. Читайте також: На власну справу: українські ветерани можуть отримати гранти до 1,5 млн грн У міністерстві наголосили, що сприяння МКІП у перетині державного кордону можливе лише за наявності відповідних документів, зокрема військово-облікових. Читайте також: В Україні запровадять додаткові виплати в разі інвалідності чи смерті через війну З метою запобігання зловживанням, як, наприклад, у випадках з Андрієм Щегелем та режисером Тарасом Голубковим, МКІП разом з правоохоронними органами було змушене ініціювати посилення вимог для виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Читайте також: Перетин кордону: нові правила виїзду за кордон для митців   The post Виїзд митців за кордон: Міністерство культури назвало обов’язкову вимогу appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA