місто Вікторія місто Вікторія

Відкриття бізнесу під час війни: як Вікторії Ноздрачовій вдалось запустити косметичний бренд європейської якості

Сейчас читают: 508
womo.ua

Три місяці тому Вікторія Ноздрачова запустила новий для себе бренд косметики європейського рівня по догляду за шкірою: мило, гелі для душу, креми та гоммаж.

Бренд sense education розвивається дуже швидко не дивлячись на війну. Як Вікторії вдалося створити косметичний бренд, запустити продажі та готувати нову лінійку продуктів, читайте у нашій рубриці She is dooing business.   З чого все почалось Історія як ми розпочали бізнес досить цікава і починається із власного інтересу.

Ми з чоловіком дуже полюбляємо косметичні засоби які мають не тільки гарну якість, а й несуть естетичне задоволення. У липні ми зрозуміли, що нам цікаво спробувати бізнес про косметику.

Тоді я була на шостому місяці вагітності, тож датою персонального дедлайну ми обрали дату народження дитини. До того часу ми хотіли все встигнути, бо розуміли, що на певний час пріоритети трохи зміняться.Так розпочалась наша робота над sense education.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA