України Володимир Зеленський ЗСУ нагорода України Володимир Зеленський

Президент України відзначив державними нагородами захисниць України

Сейчас читают: 464
womo.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами тих, хто захищає незалежність та територіальну цілісність української держави.

Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів України. Зазначається, що президент України Володимир Зеленський своїми Указами №166/2023 від 20 березня 2023 року, №167/2023 від 20 березня 2023 року, №168/2023 від 21 березня 2023 року та №170/2023 від 21 березня 2023 року відзначив державними нагородами 264 Захисників України. Читайте також: Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено медаллю “Захиснику Вітчизни” Акімову Кароліну Павлівну — молодшого лейтенанта. Читайте також: Весняний б’юті-бум: 5 найкращих пропозицій від українських брендів За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено медаллю “Захиснику Вітчизни” Мельник Наталію Миколаївну — підполковника. Читайте також: Нічна атака дронів на Київщині: є загиблі та поранені, у тому числі дитина За особисту мужність та самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальній цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» Куропату Еллону  Михайлівну — бійця батальйону «Миротворець».

Фото: Головне управління Національної поліції в Київській області Зазначимо, що під час одного з чергувань капітан поліції Куропата Еллона врятувала тяжко пораненого військовослужбовця ЗСУ, власноруч зупинивши сильну кровотечу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA