Україна Росія Статистика війна дослідження війна Росії проти України війна в Україні перемога Україна Росія

Скільки українців вірять у перемогу України у війні проти росії — дослідження

Сейчас читают: 721
womo.ua

97% опитаних українців вважають, що Україна переможе у війні, яку розв’язала росія. Про це свідчать дані дослідження, яке проводилось соціологічною групою «Рейтинг» з 1 по 5 лютого 2023 року.

Також зазначається, що це опитування свідчить про стійку довіру до президента Володимира Зеленського, зростання підтримки членства в НАТО та впевненість, що Росія має заплатити за післявоєнну відбудову України.

Зокрема, схвально оцінюють діяльність Зеленського 91% респондентів. Читайте також: Чи володіють українці іноземними мовами і на якому рівні — дослідження Зокрема, на питання: «Чи вірите Ви, що Україна переможе у війні?» 82% опитаних громадян відповіли однозначно так, ще 15% – скоріше так.

Рівень віри у перемогу серед українців у лютому 2023 року такий самий, як і у квітні 2022 року. Фото: ratinggroup.ua Фото: ratinggroup.ua Фото: ratinggroup.ua Читайте також: Чи готові споживачі за кордоном купувати українські товари — дослідження 54% українців вважають, що рішення про відбудову мають ухвалювати жителі зруйнованих міст і селищ, тоді як 37% виступають за те, щоб ці рішення ухвалювали органи місцевої влади. Читайте також: Кожен другий малий бізнес в Україні відкривають жінки, — дослідження На 21% збільшилась частка тих, хто вважає, що у результаті закінчення війни Україна поверне усі свої території.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA