Ван Гог люди Афиша куда пойти Ван Гог

В Україні стартувала онлайн-виставка, створена за мотивами фільму "З любов’ю, Вінсент"

Сейчас читают: 348
hochu.ua

"З Любов’ю, Вінсент" — унікальний британсько-польський кінопроєкт про життя нідерландського художника Вінсента Ван Гога, повністю намальований фарбами.

А тепер автори кінопроєкту, студія BreakThruFilms разом з представниками кінокомпанії УКРКІНО, презентують першу в Україні онлайн-виставку, присвячену процесу створення фільму, а не готовому продукту.9 вересня відбувся закритий прес-показ виставки.

Відкриття супроводжувалося за участі спікерів:Вперше ми презентували виставку в Сеулі. Це був великий успіх. А в Нідерландах, якщо мені не зраджує пам’ять, менш ніж за 3 місяці виставку відвідало близько 70 000 людей.

А тепер ми колаборуємося з Україною та показуємо виставку у новому форматі — онлайн, звісно, вона дещо відрізнятиметься від оригінальної виставки, проте ви все ж матимете змогу побачити картини, які стали основою фільму "З Любов’ю, Вінсент", а також більше дізнатися про наш новий проект,— ділиться Пьотр Домініак.Виставка "Малюємо фільм: З Любов’ю, Вінсент" складається з 8

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA