Украина Психология люди Украина

В Україні стартував онлайн-курс "Весняна школа психічного здоров’я"

Сейчас читают: 360
hochu.ua

9 вересня проєкт "Психічне здоров’я для України" запустив онлайн-курс "Весняна школа психічного здоров’я". Головне завдання курсу — надати всім, хто цікавиться темою психічного здоров’я, необхідні практичні навички для ефективного надання послуг у цій сфері.

Далі — більше інформації.Проєкт "Психічне здоров’я для України" / Mental Health for Ukraine (MH4U) ― це чотирьохрічний проєкт, метою якого є покращення якості та доступності допомоги та психосоціальної підтримки для людей із психічними розладами в Україні.Організатори курсу підготували цікаву статистику.

Згідно з опитуванням, проведеним у січні 2020 року компанією InMind, лише українців вважають себе достатньо обізнаними в питаннях психічного здоров’я.

респондентів кажуть, що хочуть дізнатися більше про цю сферу. А вважають, що психічне здоров’я — серйозне і варте уваги питання.Цей курс буде корисним для працівників у галузі психічного здоров’я, а саме: психіатрам, психологам, психотерапевтам, соціальним працівникам, представникам

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA