Україна Книга куда поехать Україна

Книга «Моя країна. 50 місць, які варто відвідати в Україні» стане найкращим путівником у подорожі!

Сейчас читают: 581
liza.ua

Чудова новина для усіх, хто цікавиться Україною та любить подорожувати, – медіакомпанія «Бурда-Україна» за підтримки компанії Visa випустила книгу «Моя країна.

50 місць, які варто відвідати в Україні». Мандруймо Україною!Чи знаєте ви, що найбільша пустеля Європи знаходиться в Україні?

А що в нас є своє Мертве море, де вода навіть солоніша за оригінал і має фантастичний рожевий колір? А те, що один з  небагатьох замків Європи, який ніколи не був взятий штурмом, теж наш, український?

Зацікавились? Отже, вам час збиратись у подорож Україною! І ця книга – саме для вас!Тревел-журналісти відшукали найкрасивіші та найдивовижніші куточки України, назбирали маловідомих фактів, корисних порад та місцевих цікавинкок, розробили цікаві маршрути та склали свій ТОП 50 місцин, де точно варто побувати в Україні.Замки та фортеці Тернопільщини і Львівщини, унікальні озера, безлюдні острови та пустельні піски Херсонщини, туристичні та гастрономічні принади Одещини та Закарпаття, старовинні маєтки Київщини

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA