місто Київ выставка экологичность місто Київ

Виставка екотоварів ЕCO-Expo: чому потрібно зазирнути

Сейчас читают: 957
liza.ua

З 23 по 26 вересня  відбудеться XVII виставка  екотоварів і послуг для здорового способу життя ЕCO-ExpoМісце проведення: Міжнародний виставковий центр, павільйон 2 С, м.

Київ, Броварський проспект, 15, м. ЛівобережнаОрганізатор: Промоушн-центр «Український Подіум»Великий спектр екологічно чистих продуктів харчування, товари для дому, продукція для дітей і дорослих, біомедичні препарати, натуральна органічна косметика, екотовари для здоров’я та господарства і багато іншогоТематичні розділи:На Вас чекають захоплюючі семінари, майстер-класи та презентації від фахівців екоіндустрії.

Проект об’єднує численних учасників виставки як професіоналів, так і звичайних споживачів.На виставці ECO-Expo:В цьому сезоні в рамках виставки ECO-Expo запрошуємо Вас відвідати гастрономічний фестиваль  «Смаки України» — спецпроект, в якому українські  виробники презентують себе та пригостять своєю продукцією відвідувачей виставки.Повна програма заходів на сайті виставки http://www.eco-expo.com.ua/.Будьте

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA