Афиша

МакДональдз в Україні запускає проєкт сортування й перероблення відходів

Сейчас читают: 654
liza.ua

Мережа ресторанів МакДональдз проводитиме тестове сортування всіх видів упаковки у власних закладах Києва й Львова. Для цього в залах для відвідувачів вже встановили спеціальні сортувальні станції з відповідними позначками, а відходи ділитимуть на папір, пластик, стакани, рідину та інше.Завдяки цьому проєкту майже 2,6 мільйона українців приєднаються до екологічної ініціативи МакДональдз і почнуть сортувати відходи.

Проєкт запущено в тестовому режимі у 6-ти ресторанах Києва й 5-тьох закладах Львова, щоб налагодити процес сортування, збирання відходів і відправлення їх на перероблення.

Згодом компанія планує ввести роздільне збирання відходів у всій мережі України до кінця 2021 року.Відсортовані відходи відправлятимуть на вторинне перероблення сировини.

Проєкт розраховано на кілька місяців, упродовж яких компанія протестує процеси й усуне можливі помилки, щоб масштабувати його на всі ресторани мережі.Надалі компанія МакДональдз планує співробітництво з виробниками продукції, виготовленої

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA