Украина Мода бренд париж показ мод одяг бренд одягу Украина

Українські дизайнерки представили колекцію сезону осінь-зима у Парижі

Сейчас читают: 609
womo.ua

Українські дизайнерки Оксана Караванська та Ксенія Уманська представили колекцію сезону осінь-зима 23/24 у Парижі, під час Paris Fashion Week.

Показ мод пройшов в унікальній локації – Salle d’Honneur dealing Delon, де зараз розташований Український культурний центр. Колекція Fakecial Identity Ready Couture by Karavanska Umanska має концепцію «Скільки у тебе облич?

Саме стільки, щоб кожний сумнівався, що побачив справжнє». Фото: пресслужба Читайте також: ТОП-10 б’юті-подарунків від українських брендів на 8 березня Фото: пресслужба Читайте також: Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine» Колаборація найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської та випускниці Лондонського коледжу моди Ксенії Уманської вперше була представлена у 2021 році і поєднала у собі бездоганний крій та артистичну вишивку, несучи у кожній колекції важливі соціальні виклики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA