трейлер фільми Бачення метелика кіно Держкіно кіновиробництво

Українські фільми «Бачення метелика» і «Залізні метелики» покажуть у Гаазі

Сейчас читают: 649
womo.ua

Стрічки Максима Наконечного «Бачення метелика» та Романа Любого «Залізні метелики» представлятимуть Україну в конкурсній програмі 15-го Міжнародного фестивалю Movies That Matter, що відбудеться 24 березня — 1 квітня 2023 року в Гаазі.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно. Зазначається, що фільми братимуть участь у конкурсній програмі Camera Justitia, оскільки торкаються проблеми воєнних злочинів росії в Україні. Читайте також: На фестивалі в Гаазі покажуть фільм української кінорежисерки Ірини Цілик «Я і Фелікс»: трейлер Читайте також: На Netflix вийде український серіал «Спіймати Кайдаша»: трейлер Стрічка «Бачення метелика» — дебютна повнометражна робота Наконечного.

Сценарій написаний у співавторстві з письменницею та режисеркою Іриною Цілик. Також зазначається, що сюжет фільму ґрунтується навколо аеророзвідниці з позивним «Метелик», яка повертається з полону. Читайте також: В Україні французька кінокомпанія зніматиме серіал «Перевізниця» про перші тижні російської агресії «Залізні метелики» — документальна стрічка режисера Романа Любого (також відомий за проєктами «Зошит війни» та «Євромайдан.

Чорновий монтаж»). Фільм досліджує обставини збиття літака MH17, риторику російських пропагандистів навколо цієї події, та реакцію світової спільноти на цей злочин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA