благодійність UAnimals тварини домашні тварини вуличні тварини

На дім для безпритульних тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу «Твоє худі — їхня домівка»

Сейчас читают: 864
womo.ua

Зоозахисний рух UAnimals спільно з брендом молодіжного одягу Morning Star створили унікальну колекцію лімітованих худі й футболок «Твоє худі — їхня домівка» з принтом маленького цуценяти, якого захищає відважний воїн ЗСУ.

Головна мета капсульної колекції — зібрати 500 тисяч гривень, які витратять на будівництво домівок для безпритульних тварин у прифронтовій зоні. Читайте також: Кіт Степан одягнув худі українського бренда, щоб привернути увагу до бездомних котиків в Україні За приблизними оцінками зоозахисників, від початку повномасштабного вторгнення кількість тварин у притулках у прифронтових областях збільшилася на 60%, а біля самої лінії фронту їх стало вдвічі більше. Читайте також: У магазинах MasterZoo тепер можна «усиновити» песика або котика Читайте також: Перетин кордону з домашнім улюбленцем: нові вимоги країн ЄС Зазначається, що вартість худі — 1750 гривень, вартість футболки — 850 гривень.

30% від вартості кожної речі буде передано на благодійність. Придбати худі або футболку можна на сторінці Morning Star в Instagram.

The post На дім для безпритульних тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу «Твоє худі — їхня домівка» appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA