Румунія спорт медаль нагорода золота медаль перемога срібна медаль Румунія

Українські борчині здобули сім нагород на Євро-2023

Сейчас читают: 910
womo.ua

Жіноча збірна України з боротьби успішно виступила на молодіжному чемпіонаті Європи-2023, який проходив у Бухаресті (Румунія).

У перший змагальний день українські спортсменки виграли три медалі, а у другий — ще чотири. Про це повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету (НОК) України у Facebook. Читайте також: Українські борчині виграли два «золота» й «бронзу» Зазначимо, що в другий змагальний день на найвищий ступінь п’єдесталу піднялася Ірина Бондар, яка виступає у ваговій категорії до 62 кг.

Крім того, Ірина Заблоцька (до 72 кг), Лілія Маланчук (до 53 кг) та Олександра Хоменець (до 57 кг) вибороли срібні нагороди. Читайте також: Харків’янка Марта Фєдіна завоювала перше в історії «золото» Кубка світу з артистичного плавання Переможниці та їх нагороди:  Золота медаль: Анастасія Алпєєва (до 76 кг), Ірина Бондар (до 62 кг), Соломія Винник (до 59 кг). Срібна медаль: Ірина Заблоцька (до 72 кг), Лілія Маланчук (до 53 кг), Олександра Хоменець (до 57 кг). Читайте також: Уперше за чотири роки: жіноча збірна України з фехтування завоювала «бронзу» на Кубку світу Бронзова медаль: Марія Винник (до 55 кг).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA