Марта Костюк Марина Бех-Романчук Франция спорт Скандал теніс Марта Костюк Марина Бех-Романчук Франция

Українська тенісистка Марта Костюк не потиснула руку білорусці: її освистали у Франції

Сейчас читают: 374
womo.ua

Українська тенісистка Марта Костюк після програшу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу (Ролан Гаррос) другій ракетці світу Аріні Соболенко з Білорусі, яка виступає у нейтральному статусі, не потиснула руку.

Це обурило вболівальників на стадіоні в Парижі, й вони обсвистали українку. Про це пише Суспільне спорт. Зазначається, що білоруська тенісистка перед зустріччю, коментуючи практику відмови від рукостискань з росіянами та громадянами її країни, заявила, що «спорт не повинен бути в політиці», а також припустила, що Марта Костюк її «ненавидить». Читайте також: Українська легкоатлетка виграла турнір Континентального туру в Італії Костюк відреагувала на слова білоруски, запевнивши, що не має ненависті до неї — лише зневагу. Читайте також: Українські легкоатлетки здобули «золото» та «срібло» етапу Діамантової ліги Водночас Костюк запевнила, що поведінка вболівальників на трибунах не змінить її позицію щодо білоруських та російських спортсменів.

Українка розповіла, що відчуває підтримку глядачів на різних турнірах і намагається демонструвати хорошу гру. Проте Костюк зазначила, що також отримує чимало негативу від підписників у соцмережах після своїх постів про війну. Читайте також: Українська стрибунка Марина Бех-Романчук виграла «срібло»: подробиці Згодом ситуацію на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу також прокоментував очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA