Сша війна війна росії з україною інформаційна війна війна з Росією Сша

Українська журналістка отримала престижну американську премію за воєнні репортажі

Сейчас читают: 670
womo.ua

Українська журналістка Associated Press Василіса Степаненко отримала престижну американську премію – LivingstonLivingston Awards 2023 за воєнні репортажі в Україні.

Про це пише Bird in Flight. 22-річна Василіса Степаненко перемогла в номінації «Міжнародний репортаж» за серію відеоматеріалів під назвою «Рік війни», які розповідають про звірства путінської армії проти мирного населення України. Читайте також: Американська письменниця вдруге отримала Жіночу літературну премію: фото Зазначається, що цією нагородою, відомою як «Пулітцер для молоді», відзначають найкращих журналістів віком до 35 років.

Розмір премії – 10 тисяч доларів. Читайте також: Українку відзначили міжнародною нагородою Voices of Courage Awards: подробиці Також журі відзначило її репортажі, присвячені парамедикині Юлії Паєвській («Тайра») і звільненню міста Ізюм на Харківщині.

Урочиста церемонія відбулася напередодні в Нью-Йорку. The post Українська журналістка отримала престижну американську премію за воєнні репортажі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA